Slagteren på Odensevej
Odensevej 42
5500 Middelfart
Tlf.: 64410370

Weekendfristelser

DKK 89,-

Uge 16

Krondyrsteg med salat af hvidkål, porrer, æbler og hasselnødder. Smørconfitede kartofler med timian, hvidløg og rosmarin. Sauce på vildtskyen med gulerødder, løg og æbler.

Uge 17

Grillet majskylling med salat af sommerkål, gulerødder, tomater, majs, og springløg, vendt med citron og fløde. Asparges svøbt i bacon. Små, ristede kartofler med ramsløgspesto. Hertil urtedressing.

Uge 18

Lammeculotte fyldt med hvidløg og porrer. Tzatziki med græsk yoghurt, hvidløg og agurk. Kartoffelgratin med tomater, springløg og parmesan. Hertil sauce med hvidløg og porrer.

Uge 19

Rødvinsmarineret flanksteak med melonsalat på agurk, friskost, springløg, cashewnødder og citrusvinaigrette. Saltbagte kartofler og sauce med rødvin og madagascarpeber.

Uge 20

Kalvetournedos med aspargessalat- asparges, blomkål, gulerødder og springløg. Forårskartofler med creme fraiche, springløg og persille. Hertil flødesauce med citron.

Uge 21

Langtidsstegt kalvecuvette med mozzarellasalat med bønner, tomater, rødløg, rosmarin og olie-eddike dressing. Kompot af nye kartofler med krydderurter.

Uge 22

Braiseret svinenakke og sprød bacon med årstidens smørdampede asparges og gulerødder. Kartoffelkompot med purløg. Hertil sauce fra grisen.

Uge 23

Langtidsstegt lammekølle m. hvidløg og urter. Blomkålssalat – linser, blomkål, purløg og rød peber. Flødestuvet pesto-kartofler. Hertil svampesauce og karamelliserede løg.

Uge 24

Honningglaseret andebryst med rødbedesalat – perlespelt, rødbeder, æble, blåbær, kørvel og blegselleri. Kartoffelmos med fløde. Hertil andesauce.