Slagteren på Odensevej
Odensevej 42
5500 Middelfart
Tlf.: 64410370

Weekendfristelser

DKK 89,-

Uge 33

Grillkotelet på ben vendt i sommerurter med majssalat på raddichio, persille, citron, majs, babysalat og vinaigrette. Knuste kartofler. Hertil kold bearnaise sauce.

Uge 34

Hvidvinsmarineret unghane. Smørstegt bagte selleri. Salat med syltede beder – gule beder, tomater, blomkål, bolsjebeder og persille. Pommes-anna. Hertil flødesauce m. citron og purløg.

Uge 35

Grillet svinemørbrad på bund af sauterede druer og æbler. Smørdampede rosenkål med sprøde nødder. Kartoffeltårn med bacon og timian. Hertil mild peber-dijon sauce.

Uge 36

Rosmarinkrydret kalvekotelet. Selleri-slaw med grov sennep, fraiche og frisk persille. Håndskåret fritter med havsalt. Hertil gorgonzolasauce.

Uge 37

Fyldt lammeculotte med abrikos og dild. Langtidsbagte tomater med krydderurter og soltørrede tomater. Kartoffelgratin og paprikasauce.

Uge 38

Asiatiske revelsben glaseret i soya, chili og citrongræs. Tomatsalat med fennikel, springløg, lime, rødløg og ristede peanuts. Små ristede sesam kartofler med citron-peber. Hertil wasabidressing.

Uge 39

Rosastegt kalveculotte med salvie og hvidløg. Græskarsalat med olivenolie, citron, blomkål og rødløg. Bagekartoffel med hvidløg-citronsmør. Hertil madeirasauce.

Uge 40

Oksesteak med 4 slags peber. Honningbagt græskar med græskarkerner, saltbagt selleri. Ristede kartofler med skræl, timian og rosmarin. Spicey balsamicosauce.

Uge 41

Lammechops bundet med timian. Tabouleh med tomat, peberfrugt, chili, agurk, rødløg, mynte, persille og bulgur. Kartoffelmos i kartoffelkurv. Hertil rødvinssauce.